18/1/09

IV Duatló de Muntanya de Vallirana

A darrera hora em va donar per apuntar-me a la Duatló de Muntanya de Vallirana tot i que no ho tenia en ment. Així que aquest matí tocava fer una mica d'excercici ja que des de Nadal he baixat els entrenaments a un setmanal i de poca qualitat. Però no trigaré a reenganxar el bon ritme que portava darrerament i tornaré a patejar-me Collserola amb el frontal.

Aquesta duatló diguem que és de les que menys m'ha agradat per no dir la que menys. Hi havia camins macos però els camins es repetien massa i hi havia bastant asfalt pel meu gust.

Tram 1: 8km d cursa a peu. Circuit mig urbà mig de muntanya. Els camins de muntanya estaven bé però la resta, que voleu que us digui... Les sensacions normals, les de sempre tot i que darrerament no entreno massa. El temps ha sigut de 00:39:49 sortint de transició en la posició 69.

Tram 2: vora de 20km en BTT. S'acabaven donant dues voltes al circuit anterior o pràcticament semblant de cursa a peu. Així que es feia bastant repetitiu i molt asfàltic. En general he anat bé. Hi havia un parell de pujades on tocva patejar amb la bici. Per sort i en general no hi havai tan fang com la setmana passada a Folgueroles... ja tocava! Llàstima que a poc d'acabar aquest tram de cop i volta m'ha cedit la tanca de la tija del selló i he anat una mica en plan "descender", però per un quilòmetre o menys que quedava no he volgut parar-me. Lo pitjor ha sigut a poquet poquet de la transició que la cadena s'ha sortit i s'ha enredat amb la biela de mala manera (i això que ahir la bici va sortir del taller deixant-me una pasta). Total que he acabat arrossegant la bicicleta fins boxes. Val a dir que la cadena segueix igual, si no la tallen o desmonten els plats em sembla que no sortirà... mola. El temps ha sigut de 1:15:29 en la posició 62. Ha estat bé perquè he pogut veure uns quants canvis de posició en la classificació femenina. Eren poques però algo disputada.

Tram 3: 2km cursa a peu. Sort que eren 2 quilometrets però la pujadeta era guapa. He acabat fent uns metres de la rampa a peu però de seguida he tornat a trotar sense ressentir-me massa. En total 0:07:33.

Temps total: 2:02:51.
Posició 66 en classificació masculina sobre 93.
Posició 67 en classificació absoluta sobre 100.

Com es pot veure la duatló d'avui era bastant ràpida i hi ha hagut poca participació.

2 comentaris:

Germà ha dit...

Hola Marc, tot just fa uns instants i per sorpresa he trobat el teu blog, espero anar fent-li visites tot sovint.
Per cert al final vindràs a Mataró.
ah...saps on hi ha fotos de la duatló de vallirana per a penjar en el meu blog

Marc Calaff ha dit...

Ei boletaire! Doncs ara fa res he trobat fotos al blog de la cursa, que és http://clubtrivallirana.blogspot.com/ i l'enllaç on han posat fotos és http://www.flickr.com/photos/triatlovallirana/show/
A Mataró encara no ho sé, si ho puc lligar aniré a fer muntanya sinó com va passar aquest diumenge m'apuntaré a darrera hora. Ahir vaig aconseguir dur la bici al taller, a veure el que em dura... Fins ben aviat! Records!