25/1/09

XI Duatló de muntanya de Mataró


Una nova duatló al sac. Aquest any vaig a per totes malgrat a Viladecavalls vaig fallar a la vigília. Una altra prova que queda aprovada per el circuit. El dia ha acompanyat. No hi ha hagut pluja ni fred ni, sobretot, fang. Una mica de vent però no com el que va bufar ahir. Estreno club, el CE Pedala de Balaguer. Perquè Balaguer? bona pregunta... jeje. Mica en mica a veure que tal va. Pel que veig hi ha nivell, molt nivell. I el Germà Barrosso dels Bolet Bike Club fet una fera, també amb un bon nivell. I parlant de nivell el meu. Noto que darrerament no surto a entrenar com fins fa unes setmanes. Però això s'ha d'acabar aviat. Ara ja no fa tan de fred i sembla que aquest costipat a mitges tintes ja marxa. No obstant he pogut disfrutar de la prova i acabar-la dignament:

Tram 1: 6km cursa a peu. Majoritàriament per pistes. Un recorregut a l'estil de moltes curses. He anat tranquil com sempre arribant a la T1 en la posició 169 amb un temps de 00:31:19.

Tram 2: 17km BTT. Un altre circuit maco. No és dels que puja el podi però quasi bé. Bastant ràpid, amb pistes i senders. En els corriolets de pujada és on més m'he notat la falta d'entreno. En altres ocasions lluito per no baixar-me de la bici i ho aconsegueixo. Ara em resulta més fàcil baixar i pujar-me un cop a dalt. Aaaaix! He arribat a la T2 en la posició 153 amb un temps de 1:13:03.

Tram 3: 3km cursa a peu. Com de costum poc a poc i bona lletra però avui a pas de tortuga fins la meitat del recorregut que llàstima, era tot d'asfalt. Temps de 0:11:27.

Al final 1:55:49 arribant a meta en la posició 156 (sobre 255 classificació masculina). En classificació absoluta 160 de 270.

A veure si aquesta setmana agafo del calaix el frontal i començo a entrenar un altre cop en sèrio... I diumenge vinent, cita obligada a la I Duatló de Muntanya de Calaf!!

2 comentaris:

Germà ha dit...

Ja t'has estrenat com a corredor del club Pedala.cat, així que ara que ja ets tot un professional caldrà començar a incrementar els entrenaments i fer com tots, frontal i a còrrer entre setmana.
Ens veiem a Calaf, com no!!!
Bona setmana i bons entrenaments!!!

Larryak ha dit...

Eis t'he trobat per casualitat. No tinc forma de trobar un calendari amb les duatlons de muntanya. A triatló.cat no estan totes. Pública alguna relació per dates