11/1/09

IV Duatló de Muntanya de Folgueroles

Antecedents 1: Feia 10 dies que no agafava la bicicleta i en aquest període tan sols he pujat al Balandrau i he sortit a córrer un dia per Collserola aprofitant la nevada. Des de ja feia uns dies notva que podia venir la castanyada, en resum, refredat. No obstant aquest matí res de mocs i pit carregat.

Antecedents 2: Ahir vespre (vigília de la prova) miro la llista d'inscrits per consultar el número de dorsal i ja no hi surto, pfff...

La Crònica: Enguany aquesta duatló començava a les 11 del matí, així que podia llevar-me amb una mica més de calma. Arribem a Folgueroles vora les 10 i el termòmetre marca -2 graus. Si estic quiet no noto molt el fred però en moviment sobre la bici, frrrrr!!! Vaig a demanar el dorsal i com era de suposar no estava a la llista. Ara aquí, ara allà, ara espera, justificant per una banda i justificant per una altra. Per sort cinc minuts abans de la sortida aconsegueixo xip, dorsals improvitzats i lloc a boxes. No he tingut temps per estirar, escalfar ni anar al WC.

El primer tram, de 6km a peu no presenta forts desnivells però em costa agafar ritme. Vaig fent la meva. El recorregut està bé. Molt enfangat.

Arriben els 20km de BTT. Aquí és on més hem notat el fang fruit del desglaç de la neu caiguda aquests darrers dies. I n'hi havia molt més que a Cabrils!! Així que avui tocaven uns quilometrets una mica èpics. El recorregut també molt xulo, una altra duatló que queda aprovada amb bona nota. No he tingut gaire conciència del quilometratge que anava portant (el velocímetre no anava fi amb tan de fang) i en alguns moments se'm feia etern tot pensant que la cosa anava encara més lenta. Per primer cop en una duatló em prenc el PowerGel que duia a sobre, per si les mosques. No he anat a tope durant tot el recorregut però he pogut disfrutar bastant de tots els camins i caminets, repeteixo, molt guapos malgrat el fang. La bicicleta s'ha comportat tot i que darrerament no la cuido massa.

El darrer tram de cursa a peu eren 3km que he fet, de nou, amb molta calma. Per sort eren suaus i he mantingut un ritme constant fins passar per meta.

Els resultats són els següents:

Classificacio masculina 155 de 199.
Classificació absoluta 160 de 209.
Temps total: 2:46:24
Primer sector: posició 156 0:30:40
Segón sector: posició 154 1:59:22
Tercer sector: posició 155 0:16:22

1 comentari:

Mariona ha dit...

Marc, encantada d'haver-te conegut personalment. Al bloc del club trobaràs alguna foto teva tot i que veig que ja en tens unes quantes jeje... Fins la propera!