7/1/09

Collserola Snow Running


De petits sempre ens hauria agradat disfrutar del 7 de gener per jugar amb els regals dels reis en comptes de tornar a escola. Com més grans, o ens fa mandra tornar a classes o a la feina. Ho desitjava de tot cor i aquest any els Reis m'han portat... NEU a Collserola!

El dia de Reis es va aixecar gris però ens va deixar als de "Canfanga" una bona sorpresa. Aquest matí a la feina hem passat fred. Avui hem decidit retallar la jornada de camp a favor de gabinet però no he trigat massa a decidir-me... Total que marxo pitant cap a casa, em canvio, preparo quatre coses i apa, a córrer per Collserola. Realment ha sigut un córrer, para, foto, foto, córrer, para, foto, foto. Ara mira aquí, ara mira allà... Com un nen petit. Han sortit un total de poc més de 20km i tenint en compte les múltiples parades que he fet m'he estat 3 horetes voltant. Total que he dinat a les 6 de la tarda, vaja, a l'hora de berenar.

El recorregut a grans trets: Baixador de Vallvidrera, Coll de la Vinassa, Tibidabo, Coll de la Vinassa, Carretera de la Arrabassada, Viaducte de Can Ribes, Sant Medir, Font Groga, Carretera de la Arrabassada, Camí dels Vivers de Can Borni, Carretera de les Aigúes, Avinguda Tibidabo, Passeig de Sant Gervasi i Muntaner avall fins a caseta.

I aquí un recull de les moltes i moltes fotos que he fet...