28/12/08

IV Duatló de Muntanya de Cabrils, passada per aigua i fang!


Dia dels innocents, dia de la IV Duatló de Muntanya de Cabrils. Aquesta va ser la meva primera duatló i aquesta vegada és la tercera edició consecutiva que hi participo. Sí que ha plogut. I parlant de pluja la que ha caigut.

Avui el dia s'ha aixecat amb el cel ben cobert. Ahir vespre la pàgina web de la duatló anunciava que tot i la pluja caiguda aquests darrers dies la prova seguia en marxa. Així que avui tocava matxacar-se de valent:

Primer segment
Cursa a peu de 5 km: aproximadament quasi 2km d´asfalt i 3km de terra. El mateix circuit de les passades edicions un pel més llarg. Com sempre a ritme normal. Temps discret de 00:29:07 sortint de boxes en la posició 152.

Segón segment
Cursa amb BTT de 2.km aproximadament. Circuit igual al de l'any passat exceptuant el principi que ha sigut per asfalt. A la BTT és on s'ha notat la pluja. El fang era per tot arreu i s'ha sumat a unes quantes pujades fortes. No recordava el tram de sorra per dintre la riera que feia anar a pas de tortuga tot i fotre pedalades. He tingut sort, no he caigut i la bici ha anat perfecte. El temps ha sigut de 01:31:42 sortint de boxes en la posició 118.

Tercer segment
Cura a peu de poc més de 2km. Circuit en quasi la totalitat de muntanya i que no ha variat en aquestes darreres edicions. Meitat pujada i meitat baixada. De pujada he agafat el clàssic ritme de "ai les cames" però a la baixada he apretat per recuperar. Als darrers 300m ja en asfalt he apretat més i a poc de l'arribada he posat el turbo i m'he ventilat a tres participants, jeje. El temps ha sigut de 00:13:06.

El temps total que he fet ha sigut de 02:13:55 classificant-me el 125 de 195 (class. masculina) i 128 de 205 (class. individual).

Ara a per la propera a Folgueroles. I segons com potser cau la Sant Silvestre, ja veurem...