14/9/09

Carregant les piles!!

Dijous: 7km trail running per Collserola, zona Baixador de Vallvidrera.

Dissabte: com que la previsió meteorològica no ens pesenta un panorama favorable per a fer la Ribes-Vic en BTT (recorregut de 120km i vora els 3000m de desnivell positiu) decidim amb l'Andrés de fer una ruta més curta però igualment amb una mica de "chicha". Pujada al Padró de Tubau (1500m) des de Ripoll. 1200m de desnivell positiu de pista força pedregosa, d'aquestes que demanen plat petit i paciència per no pèrdre tracció. A pocs metres d'acabar la pujada se'ns posa a ploure (com era d'esperar) i continuem així tota la ruta fins el final. El primer tram de baixada per uns corriols fantàstics tot i haver d'anar amb molta precaució per no patinar amb el terreny mullat. A l'alçada de Gombren decidim continuar per carretera fins Campdevanol i agafar allí el tren de tornada, a part de poder eixugar-nos.

Avui: 8km/43min de trail running per Carretera de les Aigües i pujada i baixada corriolera a Sant Pere Màrtir.

Ja tenim feta la inscripció amb el Jordi (Pollo) per a la Cavalls del Vent en la modalitat de 36 hores. Divendres pujarem al refugi de Gresolet des d'on l'endemà ben d'hora començarem l'aventura. La primera etapa serà dura, 62km i vora de 3400m de desnivell positiu i 3100 de negatiu fins arribar al refugi de Cortals d'Ingla. L'endemà etapa més curta de 35km, 1400m de desnivell positiu i 1700 de negatiu. Tot això en 36 hores, és a dir, un dia i mig. Ai mare meva!! No serà tan fàcil com quan la varem fer l'any passat en tres dies...

El 4 d'octubre, també amb el Pollo, ens espera el Puigmal en una nova edició de la Duatló d'Alta Muntanya de Queralbs de les XM Duathlon Series. Aquest any sí, les faig totes malgrat quedar fora de cursa a Vilallonga... sense comentaris.