28/7/08

Pardines, Coll de Meianell i Collada Verda en BTT

Finalment amb una roda provisional facilitada per el taller ahir vam sortir a rodar per el Ripollès. En total erem sis pedalaires: Andrés i dos companys de feina, Francesc i Andrés, Pollo, Quílez i servidor.

La ruta molt xula. Sortim de Pardines (1230m) per carretera en sentit Ribes de Freser i agafem la carretera de Ribesaltes. Una llarga pujada per pista ens porta tot vorejant el Puig de Cerverís al Coll de Meianell (1930m). La pista segueix planejant i pujant una mica fins arribar als 2050m d'alçada vora el Coll de la Gralla. Ja fa estona que fem camí entre boira i de baixada encara ens en trobem més fent-nos anar amb compte per arribar sencers a Tregurà de Dalt. Ens fotem un bon dinar (massa però molt bo!) i continuem la ruta. De Tregurà baixem per carretera fins La Roca passant de llarg Vilallonga de Ter. Comença una nova pujada per pista pavimentada fins l'Abella. Les pujades són maques. Al cap d'una estona el camí torna a ser de terra. Poca adherència i pendents pronunciades. Cau alguna gota però la cosa es queda en res. De tan en tan toca empènyer la bicicleta, la digestió es nota a cada pedalada, jeje. Finalment arribem a la Collada Verda (1610m) on iniciem un divertit descens per pista fins Pardines.

En total 4h23m, 57,5km i un desnivell positiu acumulat de 1714m.

Una ruta per repetir, molt guapa. El proper cop la farem del tirón.



Quan la tingui ja posaré foto de grup.

1 comentari:

Andrés Vallejo ha dit...

Marc, soc l'Andrés (l'altre Andrés per entendre'ns) Et felicito per el Blog i la ruta al wikiloc. Es un "gustaso" anar amb gent com vosaltres. Fins una altre. Salutacions i records a al Jordi i el Quilez.