20/4/09

Des de la darrera entrada han sortit 223km en BTT i 39km corrent. Poca activitat però ara vindran temps millors.

La setmana passada em vaig espinyar amb la bici i tinc l'espatlla bastant adolorida en funció del moviment que faci així que tocarà descansar uns dies de bici.

Avui m'han sortit 15km corrent per muntanya i asfalt, 322m de desnivell positiu i 472m de desnivell negatiu. El recorregut des del Baixador de Vallvidrera passant per el Tibidabo, Carretera de les Aigües, Av. Tibidabo i fins arribar a casa. Un total de 1h19m.

Ja m'han proposat de tornar a fer (després de tan temps) la cursa TAGA EVO 2040, 22,6km i un desnivell positiu de 1700m.

13/4/09

Entre feina i feina doble sessió d'entrenament aprofitant el "pedazo" de dia que ha fet. Pel matí he rescatat les Salomon que des del dia 1 de febrer només les he fetes servir un cop. Han sortit 8km en 43m corrent per Carretera de les Aigües amb pujada i baixada per corriol a Sant Pere Màrtir. A mitja tarda quatre cops de pedal i 40km en un parell d'horetes. Tinc els genolls i les cames en general fetes caldo...

11/4/09

Anar fent

Dijous: 2h/38km de BTT amb un migdia ben assolellat, visca! Les noves cobertes per a la roda del darrere (Maxxis Larsen TT 1.95) de moment fan bona pinta, el temps dirà si guanyen a les IRC Serac XC. Això sí, el que sí noto és el fet de tenir nova (a part de neta) bona part de la transimissió (dos plats, cassete i cadena). Ja era hora de cuidar-la una mica.
Dissabte: 30km de BTT planers amb la única pujada fins a Carretera de les Aigües. Amb el cel mig tapat i mig assolellat i una mica de pluja.


Potser a darrera hora m'apunto a les 5h de resistència en BTT de Llinars del Vallès, sorpresa...

4/4/09

Des de la darrera actualització he fet 5 sortides amb BTT fins el dia d'avui. No és molt però és el que hi ha. En total 168km.

La d'avui ha sigut de Barcelona fins Premià de Dalt, en total 49,9km i 1498m de desnivell positiu acumulat. El dia assolellat com no me l'esperava i serà el temps, el desentreno o el que sigui però m'ha costat lo seu. He trigat 3h40m.

Pel que fa a la classificació final del Circuit Català de Duatló de Muntanya la cosa queda així i un tan indefinida:

A la classificacio de Regularitat he quedat el 118 (de 602) amb 2678 punts.

A la classificació del Circuit (Absoluta Masculina) apareix el dilema, consto dos cops i crec que no han comptat totes les proves. Per una banda sóc el 76 (2920 punts) i per una altra el 278 (791 punts) sobre 424. És a dir, que la meva posició estarà entorn a la 76.

Però al final el que compta és haver disfrutat de totes i cada una de les proves. I em sembla que tinc clar que l'any vinent només faré les que em facin més gràcia.

Aquí la ruta de Barcelona a Premià: