12/11/07

III Duatló de muntanya de Viladecavalls


Ahir 11 de novembre es va disputar la III Duatló de muntanya de Viladecavalls, primera prova del Circuit Català. Llàstima que els federats de la FEEC no puntuen...

Descripció del recorregut:

TRAM 1, cursa a peu: Circuit d'anada i tornada. Transcòrrer per asfalt i pista al 50%. Poc desnivell. Circuit sense gaires alicients. Distància: 7km. Desnivell: 130m.

TRAM 2, BTT: Senzillament m'ha encantat. Pujades i baixades per pista, poc asfalt, senders, trialeres (visca!!) i per rematar-ho un tram dins de la riera, amb sorra i uns dits d'aigua. Lo millor de la duatló. Distància: 21km. Desnivell: 515m.

TRAM 3, cursa a peu: Circuit amb més desnivell (respecte el del TRAM 1) i corriols, en resum, més de muntanya tot i haver-hi un bon tram d'asfalt. Distància: 3,6km. Desnivell: 140m.

El primer tram el vaig fer faltal. Durant bona part del recorregut era concient de la presència de pocs participants darrera meu. La primera transició la faig prou bé, molt més ràpida que de costum (serà per el calçat? jo crec que sí). Amb BTT sort que em defenso millor. Els 21km els vaig disfrutar tot i l'esgotament. Tan sols una estrabada al bessó dret em va entretindre durant un parell de minuts fent estiraments a uns 2km de la segona transició. Segona transició ràpida. No obstant el darrer tram de cursa a peu se'm resisteix. A estones paro i camino. Arribo a meta amb un temps de 2:22:04 en la posició 155 sobre 175 participants. En classificació masculina 151 de 170. Tot i que les meves impressions m'induïen a pensar el contrari és la duatló on he fet millor resultat. Espero veure els resultats parcials per veure si el tram de BTT hi influeix. Aquesta duatló, igual que la de Cabrils, és l'antagònica a la de Queralbs. Aquí disfrutes de la bicicleta més que corrent i a Queralbs al contrari.

Diumenge vinent III Duatló de muntanya Creu de Gurb amb Alvarruiz i Quílez.