28/6/09

XM Duathlon Series 2009. Ordino, primer assalt!

Entre lesions i poc temps (o més ben dit, zero temps) per entrenar res ha impedit el poder participar a la primera prova de les XM Duathlon Series a Ordino aquest dissabte. Així que divendres al matí juntament amb el Pollo ens vam poder escapar cap a Andorra a patir una mica.

El perfil de la duatló:

1r segment: 13,4 km BTT i uns 570m de desnivell positiu.
2n segment: 8,5 km trail running i 1050m de desnivell positiu.
3r segment: 13,2 km BTT pràcticament tot de baixada.

M'ha costat agafar un bon ritme però quan no s'està a tope és el que hi ha. Així que m'ho he pres amb la calma i lo important era acabar, encara que fos dels últims, que vindria a ser de lo més normal, jeje.

En general un recorregut molt guapo. Una pujada a la Font Blanca amb un pendent considerable, una baixada en BTT guapa...

Al final:

Jordi Sanz (Pollo) classificat en la posició 95 amb un temps de 3:42:42
Marc Calaff classificat en la posició 137 amb un temps de 4:29:27. Els meus temps parcials: 1:11:31 - 2:29:05 - 0:48:51.

Diumenge, massa cardats de la duatló decidim no fer la ruta en BTT prevista ni pujar al Comapedrosa ben d'hora per veure passar els cracks de la SkyRace. Així que deixem que el cos descansi i ens arribem a veure l'arribada. Enhorabona a tots aquests cracks que han acabat aquesta cursa de 36km i 2738m de desnivell positiu, incloent a el guanyador, el més gran, Kilian Jornet, chapeau!!

Ara toca esperar fins el 6 de setembre per la propera XM a Vilallonga de Ter i el 4 d'octubre a la mítica XM de Queralbs! Entremig ja es veurà...

14/6/09

Poc temps per entrenar, en baixa forma però tornant a pedalar.

La setmana passada volta asfàltica amb la BTT per Montjuïc amb el Pablo. 1h24m/27,8km pujant dos cops al Castell. Això m'ha fet recordar que anys enrere durant el BikeShow de Barcelona s'havia fet alguna cursa de BTT per Montjuïc. Així que m'he documentat i algun dia exploraré la zona a veure què tal.

I ahir de nou amb bicicleta però ja deixant una mica l'asfalt. Més fluix de forma que la setmana anterior m'han sortit 32km en 1h45m. Tranquil Pablo, el proper cop et penso fondre!!

D'aquí a dues setmanes Duatló d'Alta Muntanya d'Ordino. Ens hi hem apuntat el Pollo i jo. I en principi tinc intenció de tornar a fer la Cursa del Taga el 12 de juliol amb un grupet més gran, a veure què tal!