17/12/07

Sant Joan de les Abadesses


Fotografia que podeu trobar a la pàgina web de la Federació Catalana de Triatló de la zona de boxes de la duatló.

16/12/07

Duatló en blanc

Avui havia de participar a la II Duatló de muntanya de Sant Joan de les Abadesses, i dic que hi havia de participar perquè la prova s’ha ajornat per el 17 de febrer del proper any. M’explicaré.

Dissabte al migdia arribo amb tren a Ripoll, un sol ben maco i no tant de fred com l’any passat. Em disposo a pedalar (via verda de la Ruta del Ferro i el Carbó), carregat amb la motxilla, cap a Sant Joan de les Abadesses. Vora les quatre de la tarda, potser passades, una llevantada cobreix el cel de núvols i comencen a caure les primeres bolves de neu. El dia abans m’havia informat i la previsió meteorològica pronosticava nevades de cara a la matinada tot i que semblava poc provable. En poca estona el paisatge canvia de color. Des d’un gran finestral de l’alberg contemplo com la zona de boxes queda emblanquinada i ens preguntem “... i demà què?” Diumenge de bon matí em desperto amb ganes de poder fer la duatló. L’organització discuteix la jugada sobre mig pam de neu. El paisatge val la pena. Arriben més participants i encara no sabem res. Finalment es desisteix la idea d’escurçar el recorregut (una volta per a cada circuit) a favor d’ajornar la prova al febrer. M’han quedat les ganes de poder-la fer però amb la neu que hi havia, sense base, i recordant el recorregut de l’any passat, hauria sigut bastant perillós.

Així doncs, si tot va bé, esperaré a veure si puc participar el proper dia 30 a la de Cabrils. No penjo fotografies perquè no en tinc... quan més falta em fa la màquina de fotografiar és quan me la deixo.

Apa doncs, salut!