29/11/09

I Duatló de muntanya de St. Andreu de la Barca

Continuo sense entrenar gens, aquesta setmana tan sols he sortit a córrer 10km suaus per Carretera de les Aigües. Avui de nou em planto a la línea de sortida d'una duatló de muntanya a Sant Andreu de la Barca.

Sense haver de matinar massa surto de casa amb la bici i tots els trastos cap a Pl. Espanya per agafar els ferrocarrils i em trobo una munió de gent preparada per a la Jean Bouin. I allí entremig hi havia el Pablo que ha acabat fent un temps de 39m 17s ja recuperat de les molèsties que arrossegava darrerament. La Marató de Barcelona ja la tens al sac!

Tornant a la duatló. Arribo bastant d'hora i allí em trobo el Germà Barrosso dels Bolet Bike. També hi havia la Maria Vila de Caldes de Montbui i la Àngels Barbé del Pedala.cat que ha fet podi.

Trobo que l'únic entrenament que he fet durant la setmana m'ha deixat una mica tocat de cames quasi com si no m'hagués recuperat de Balaguer diumenge passat, que ja va costar lo seu. I a més a més noto alguna molèstia al genoll i al turmell, genial!! Així que dedico bona estona en estirar i escalfar. A les 10:30 sona el tret de sortida i apa! El Germà als primers metres es planta entre els quatre primers, mare meva com apreta! Jo vaig al meu ritme i a veure què passa. Les molèties no es fan gaire pesades i van despareixent així que intento donar el màxim de si. El circuit és una mica trencacames però ni molt menys és tan dur com el de Balaguer. Amb un temps de 00:28:08 em planto a la transició i agafo la bicicleta a veure si sóc capaç de començar fort sense que la cursa a peu hagi deixat massa petjada. La primera meitat del circuit s'ha fet lenta, bastantes pujades amb algun tram relaxat o de baixada que l'han fet bastant trencacames. La segona meitat era molt més ràpida. Hi havia molts corriols, molta trialera. Un circuit exigent i tècnic, chapeau! Amb un parcial de 01:21:42 deixo la bicicleta i em preparo per la part final. Començo suau però constant, sense males sensacions. A mig recorregut paro a caminar una mica i més endavant torno a trotar de nou. Cap al final em trobo prou fort com per apretar i fer un petit sprint, tampoc molt fort, per avançar a un participant. És algo que fa molt temps no faig. Crec que amb el temps he guanyat fons i he perdut explosivitat (com si n'hagués tingut molta, jaja). Però això em motiva, a veure si començo a sortir més sovint, collons!!! jeje... El temps parcial del darrer tram a peu és de 00:15:06.

Així que em planto en la posició 68 (categoria masculina sobre 131) i 70 (sobre 172 en la classificació absoluta) amb un temps total de 02:04:06.

Per la resta el Germà Barrosso queda 32 en absolut i masculí amb un temps de 01:52:26, l'Àngels Barbé fa doble podi quedant 2a fèmina amb un temps de 02:01:30 i la Maria Vila queda 5a en fèmines tot i dir que això del córrer no és lo seu amb un temps de 02:19:22.

Si tot va bé diumenge vinent tocarà patir amb una altra duatló, la de Prats de Lluçanès, aquesta amt un altre format: 30km BTT - 10km cursa a peu. Fa bona pinta però ja m'han dit que és durilla.

22/11/09

III Duatló de muntanya de Balaguer

De l'any passat en guardo un bon record d'aquesta prova. El recorregut preciós i aquest any ha sigut una passada!

Arribo a Balaguer en baixa forma. Des de Puig-Reig que he arrossegat un refredat considerable i sumat amb la feina que ens ha caigut a Geo_legnia vaig una mica fos per sortir a entrenar (aaaix!!). Així que en aquest període només he sortit dos cops en bicicleta i un a córrer. No obstant la topografia em permet caminar tot el dia i a l'aire lliure, que ja és algo!

Enguany el circuit a peu s'ha vist remodelat d'inici a fi. Molt dur per l'estat de forma en el que em trobo però molt xulo, fantàstic. Aquí m'hi he estat uns 35 minutets. Al principi pensava que podria apretar però he hagut d'afluixar, com de costum. Tan sols, i no sé si per culpa meva, a poquet d'arribar a la transició m'he equivocat de camí, i darrera meu, un bon grapat de duatletes. He reculat i no sé si hem anat per on tocava però si fa no fa...Així que agafo la bicicleta i apa, a disfrutar de corriols i més corriols. Recordava que la major part del recorregut era de baixada però no que a les pujades... al loro!! No obstant he trigat exactament el mateix que l'any passat, ni uns segon més ni un segon menys, 1:33:26.

El darrer tram de cursa a peu igual que l'any passat, amb la traca final de la pujada a Santa Maria i els seus 254 graons! 0:18:59 és el temps que he trigat en fer aquest suplici, 2 minuts i mig més ràpid que l'any passat tot i que a mitja pujada les meves cames veien colors.

En total 2:27:34

Molta participació Pedala, com és de suposar. La setmana vinent Sant Andreu de la Barca!

P.D. A hores d'ara em cremen les cames!!!!

14/11/09

JA ERA HORA!!

Després de dues setmanes sense fotre cap entrenament, cursa o sortideta avui per fi he sortit a rodar amb BTT amb la companyia del Pablo. Bones sensacions! A més a més hem fet camins que feia temps no veiem i n'hem descobert d'altres de genials!

Demà no aniré a Viladecavalls, més que res perquè no vaig arribar a temps per inscriure'm però la setmana vinent Duatló de Muntanya de Balaguer!

Avui diumenge torno a sumar km amb la BTT tot i que una mica ressentit de la pedalada d'ahir... 36+20km.

7/11/09

Encara estic fent net del refredat així que demà a Vallfogona no se'm veurà el pel... A veure si puc estar a tope per Viladecavalls la setmana vinent. I aquí el video de Puig-Reig:

1/11/09

Duatló de muntanya de Puig-Reig


Divendres a la tarda ja em notava mal de coll. Dissabte que em va tocar treballar el mal estar ja era més present i vaig optar per enpastillar-me una mica. Finalment avui he participat a la duatló de muntanya de Puig-Reig.

M'he llevat amb una mica de mal de coll que ha anat desapareixent ràpid però els mocs ja rajaven del meu nas. Suposo que el que tinc deu ser algún virus doncs tampoc anava molt fi de la panxa.

No obstant han donat el tret de sortida i allí jo estava. El primer tram a peu de 7km l'he salvat bé, més o menys en la meva línea i tenint en compte que darrerament no he entrenat gaire. De fet aquesta setmana només he sortit un dia amb bici. El recorregut no estava malament. El tram de BTT de 22km també l'he salvat prou bé. De fet era molt molt xulo! Així que en bones o males condicions s'havia de disfrutar. Bona part dels camins eren corriols bastant ràpids. Alguna pujadeta trialera però en general no gaire tècnic. Però això sí, repeteixo, molt maco. El segon tram de cursa a peu era mig muntanya mig asfalt, de 2km. L'he fet fatal, malament... Quasi m'ofegava, em costava respirar. Crec que he fet més de la meitat caminant!!

Temps total: 2:20:44 (0:43:23/1:22:19/0:15:02)

Si tot va bé i em recupero m'apunto a la Duatló de Vallfogona de Ripollès on l'any passat vaig abandonar per una ciaguda als primers 500m de BTT (amb una lleu cremada a la cama) per culpa d'un problema al fre davanter. A veure si aquest any la puc acabar!