28/12/08

IV Duatló de Muntanya de Cabrils, passada per aigua i fang!


Dia dels innocents, dia de la IV Duatló de Muntanya de Cabrils. Aquesta va ser la meva primera duatló i aquesta vegada és la tercera edició consecutiva que hi participo. Sí que ha plogut. I parlant de pluja la que ha caigut.

Avui el dia s'ha aixecat amb el cel ben cobert. Ahir vespre la pàgina web de la duatló anunciava que tot i la pluja caiguda aquests darrers dies la prova seguia en marxa. Així que avui tocava matxacar-se de valent:

Primer segment
Cursa a peu de 5 km: aproximadament quasi 2km d´asfalt i 3km de terra. El mateix circuit de les passades edicions un pel més llarg. Com sempre a ritme normal. Temps discret de 00:29:07 sortint de boxes en la posició 152.

Segón segment
Cursa amb BTT de 2.km aproximadament. Circuit igual al de l'any passat exceptuant el principi que ha sigut per asfalt. A la BTT és on s'ha notat la pluja. El fang era per tot arreu i s'ha sumat a unes quantes pujades fortes. No recordava el tram de sorra per dintre la riera que feia anar a pas de tortuga tot i fotre pedalades. He tingut sort, no he caigut i la bici ha anat perfecte. El temps ha sigut de 01:31:42 sortint de boxes en la posició 118.

Tercer segment
Cura a peu de poc més de 2km. Circuit en quasi la totalitat de muntanya i que no ha variat en aquestes darreres edicions. Meitat pujada i meitat baixada. De pujada he agafat el clàssic ritme de "ai les cames" però a la baixada he apretat per recuperar. Als darrers 300m ja en asfalt he apretat més i a poc de l'arribada he posat el turbo i m'he ventilat a tres participants, jeje. El temps ha sigut de 00:13:06.

El temps total que he fet ha sigut de 02:13:55 classificant-me el 125 de 195 (class. masculina) i 128 de 205 (class. individual).

Ara a per la propera a Folgueroles. I segons com potser cau la Sant Silvestre, ja veurem...

27/12/08

Dijous: 8,52km corrent per Carretera de les Aigües i pujada a Sant Pere Màrtir. No he tret els galets, pollastre, torrons... de miracle!!! Bufff, a cremar calories com un boig!

Demà Duatló de muntanya de Cabrils, plourà?

21/12/08

Pallejà, una altra al sac!

Avui una nova duatló al sac, la de Pallejà. Millor resultat, mica en mica!

2:08:14 temps total de la prova.

0:23:58 5km cursa a peu, anava 170
El primer tram de cursa a peu com sempre, a un ritme normal. Un mig mig entre asfalt per els carrers de Pallejà i camins per muntanya, també algún corriol. Res espectacular.

1:29:41 22km BTT, anava 138!!
Arribava la bici i com sempre ha exprèmer la disciplina pedalaire al màxim. I així ha sigut. El recorregut era bastant trencacames per al que estic acostumat en les meves sortides per Collserola. Molt guapo. Un puja-baixa constant i trialeres. Terreny algo humit i argilós. La bicicleta ha funcionat prou bé, tan sols una sortida de cadena. Crec que ho he donat tot, si més no tot el que avui podia sortir. He arriscat en algun moment però cap caiguda ni cap ensurt, a tope!

0:14:35 2,5km cursa a peu i...
Ai, quina pupa! Com sempre la segona transició fa mal. He anat de tranquis com sempre. En algun moment veia que hauria de parar a estirar però m'he mantingut i a partir de la meitat m'he trobat millor. He volgut apretar al final però només m'he permés un minisprint a poc de la meta.

Finalment acabo el 150 (de 285) en la general i 145 (de 270) en masculina.

Diumenge vinent Duatló de Muntanya de Cabrils, ara toca quedar per sota de la meitat!!

19/12/08

Divendres: Avui he pogut escapar-me al migdia a pedalar. M'ha costat decidir-me, estava super adormit però en seguida m'he animat, m'he pres un powergel i apa. Ha sortit una bona pedalada, bon ritme i disfrutant. 1:58 i 39,2km.

Diumenge Duatló de Muntanya de Pallejà!

17/12/08

Diumenge: a falta de duatló he acabat sortint per la tarda amb BTT, 2h/47,5km.

Dimecres: 8,52km corrent amb un tram de pujada per corriol i per pista amb un total de 123m de desnivell positiu. He anat més fi a les pujades fortes que no per pla... De tornada durant una estona el vent i el fred ha amenaçat però he tornat viu, jeje.

Bruce Springsteen - Ramrod

14/12/08

Sant Joan i mitja volta!

L'any passat ja em van dir que no acostuma a nevar a Sant Joan de les Abadesses, i va nevar per la vigília de la duatló de muntanya. Aquest any...

Aquest any no podia ser menys. El temps ens ha tornat a sorpendre amb aquesta nevada. Quines ganes tinc de que nevi a Collserola, és demanar massa no? Doncs seguirem al tanto de quina serà la nova data i segurament diumenge vinent duatló a Pallejà.

12/12/08

Dimecres: 1h29m/28,5km de BTT. La pujada de 40m de casa fins Tibidabo canyera. La resta suau ja que m'he quedat sense bateries de la llum.

Divendres: 42m/7,1km corrent per Carretera de les Aigües. Entreno molt fluix. Una de freda i una de calenta, jeje.

Demà descans i diumenge a passar fred a la Duatló de Sant Joan de les Abadesses.

8/12/08

Dissabte: 39m32s/7,6km corrent amb 250m de desnivell positiu.

Diumenge: entreno nefast de BTT, 1h/20km on se m'ha sortit la roda de davant (per sort he parat a temps i no ha sortit del tot), múltiples sortides de cadena, se m'ha escolat la bateria de la llum entre la roda i la forquilla... Coses que passen tot sovint! jeje.

Dilluns: entreno suau corrent de Mundet fins Turó de Valldaura amb l'Oriol que ha sortit de nou en bastant temps!! visca!!