31/8/08

Carros de Foc... un altre KO!

Aquest any tampoc ha pogut ser. En varis aspectes tenia l'objectiu més a favor però hi ha hagut mala sort i una mica de tot. No obstant crec que aquest any podia acabar encara que rascant les 24h. Enguany he abandonat a temps i amb seny, no com l'any passat. Tan el Jordi com jo hem plegat al Josep Ma. Blanc i només l'Andrés ha acabat amb unes 17h!!! Enhorabona campió!! El Sergi finalment no ha participat per lesió tot i que la setmana vinent té cita amb l'Ultratrail la Tramuntana; ànims i ves amb compte!

Tampoc em queda un mal gust de boca, malgrat al segón intent, ja sé a que m'enfronto i quin és el meu estat de forma. Per l'any vinent queda molt i si m'espero a futures edicions, paciència i constància!

P.S. Enhorabona a Kilian Jornet per l'UTMB!!

28/8/08

Carros de Foc, let's go!

CARROS DE FOC SKYRUNNER, a veure si a la segona va la vençuda!!

25/8/08

Nocturnitat ciclista

Quatre dies per Carros de Foc, pim pam! Dia entretingut en general. 1h44m/31km de BTT nocturna. Un parell de gossos m'han fet recular per un dels caminets que normalment faig de dia. És curiós, altres animals ni m'espanten. Aquesta nit, a més a més, dos senglars i una guineu! És una llàstima que de nit un es veu obligat a abaixar el ritme (bàsicament per evitar accidents), hi ha molt poca gent per no dir que ningú i això és d'agrair.

22/8/08

Seguim entrenant

Uns dies sense bicicleta tampoc van tan malament però per fi ha arribat la llanda que tenia encarregada i torno a pedalar, iuju!!

Aquest cap de setmana han caigut 71,5km de BTT. La Trek arriba als 6000km.

Ja queda menys per Carros de Foc...

19/8/08

Cavalls del Vent (tres etapes)

Objectius assolits: desconnectar i entrenar-me per Carros de Foc. La travessa val la pena, un recorregut molt guapo. Físicament m'he trobat prou bé per fer temps que no faig muntanya i menys durant tres dies seguits. Malgrat afrontar la travessa en tres etapes hem anat a bon ritme tot i parant per fer alguna fotografia. En total hem invertit 23h i 24m al llarg d'aquests tres dies per fer els 97km i vora els 5200m de desnivell positiu. El darrer dia haviem pensat de pujar al Pedraforca per rematar la travessa però millor descansar i treballar bé aquestes dues setmanetes. Si tinc temps faré la crònica de cada etapa. Aquí van algunes fotografies. Només remarcar que Kilian Jornet ha fet aquesta travessa en 9h48m... sense comentaris!

Empedrats

Baixada des de Niu d'Àliga

La Cerdanya des de Penyes Altes

Pedraforca passat el Pas dels Gosolans

Baixada de Estasen a Gresolet

12/8/08

Cavalls del Vent, entrenament

Dissabte i per entrenar la Carros de Foc Skyrunner faré amb el Pollo i el Quílez la travessa Cavalls del Vent en tres dies:

Dissabte 16: Refugi de Gresolet -> Refugi de Rebost
Diumenge 17: Refugi de Rebost -> Refugi Cortals d'Ingla
Dilluns 18: Refugi Cortals d'Ingla -> Refugi de Gresolet

La setmana passada el Sergi Solà la feia en la modalitat de 36h però va haver d'abandonar per problemes als peus. Recupera't que et queden els Carros i la Tramuntana!!

Avui he sortit a córrer amb el Josep per Carretera de les Aigües, més o menys el mateix recorregut de sempre.

10/8/08

Quina calor

2h33m/45,8km de BTT, amb les cames trinxades d'ahir. La ruta de sempre però amb baixada vora Sant Medir. Una petita i insignificant caiguda, jeje. Quina calor!!! Veig que m'he carregat un radi de la roda provisional que m'han deixat els del taller, ups!
Bicicletes KLEIN, maques oi?

9/8/08

Fent memòria...

Fent memòria un acaba per recordar que pot sortir a córrer a més a més de pedalar. Després de setmanes sense fer-ho decideixo a rodar una mica per Carretera de les Aigües. Encara m'he trobat prou bé però he anat bastant suau. Han sortit 7,2km en 39m 26s. Durant la setmana no he fotut res...

3/8/08

Quina caloreta!!!

Avui finalment a darrera hora m'he quedat a Barcelona i han acabat sortint 2h12m/40,6km de BTT per Collserola. Quina caloreta que feia aquesta tarda. Tenia previst fer el Camí dels Enginyers des de Queralbs però un altre dia serà, que les muntanyes no es mouen...

No podrem fer la Carros de Foc com a entrenament per la Skyrunner com teniem previst, doncs està tot ple. Intentarem amb Cavalls del Vent, sinó amb la Ruta de l'Ermità o Eth Setau Sageth. A veure que passa.

Divendres al migdia si tot va bé (segur que sí) el Sergi Solà acabarà els Cavalls del Vent en la modalitat sub36h. A finals d'agost farà amb el grupillo la Carros de Foc Skyrunner i no gaire més tard té pendent l'Ultratrail la Tramuntana que van aplaçar per culpa de les nevades... FORÇA!!!!

Ben aviat aquest troç de paper quedarà ben segellat, o no...

1/8/08

Intentant treure la mandritis


Des de diumenge fins avui un altre cop la mandritis s'ha apoderat de mi, jeje. Avui sense encara tenir la nova roda he pedalat durant 2h43m/47,7km costant-me al principi. He recuperat camins que feia mesos no trepitjava i he fet potser una mica més de desnivell que el habitual.

A mitjans-finals d'agost prepararem farem amb el Pollo i el Quílez la Carros de Foc en tres dies per preparar la Skyrunner. El dia abans coincidirem amb el Sergi Solà per fer el Besiberri. Ja veurem que tal surt la cosa.

Aquest diumenge en principi vaig a fer el Puigmal des de Planoles, si algú s'hi anima...

Keep in touch!