21/5/08

Resum setmanal

Dimecres: 2h8m/39km de BTT amb alguns km de nit. Tinc ganes de fer rutes 100% nocturnes. Bones sensacions, m'ho he passat bé. Arribo als 5.000km en dos anys i cinc dies.

Divendres: 45 minuts corrent per muntanya amb el Josep. Vora dels 7km i un pelet més de 250m de desnivell i 80-90% de corriols. Millorant tot i que amb les cames trinxades. El peu em molesta una mica, però només una mica.

Dissabte: 3h19m/56,3km de BTT vora els 1.230m de desnivell positiu. La primera meitat a bon ritme, massa bon ritme. La pujada de Can Cerdà a Can Valldaura se m'ha fet difícil però un cop superada he tingut ganes de fer uns km de més en comptes de baixar cap a casa. He acabat forçant bastant i aguantant com he pogut però estic content perquè he fet aquesta ruta (més 13km de regal) molt més ràpid que altres vegades. He arribat a casa bastant trinxat i m'esperava la despedida de solter de l'Oriol i la Laura, visca!

Diumenge: Com que el dia no acompanya prefereixo descansar. Jornada de cine: Indiana Jones and the Kingdom of the Crystal Skull. Una anada d'olla bestial... han trencat un mite.

20/5/08

Carros de Foc des de Restanca!

Doncs sí, ja tenim confirmada la reserva del Refugi de Restanca de cara a la Carros de Foc Sky Running 2008. Com vaig dir serem els següents: Sergi, Jordi, Andrés i servidor. Potser s'animi el Sergio.


Ja queda menys per el concert de Bruce Springsteen, aquí va American Skin (41 Shots).

18/5/08

El que ha donat de si el cap de setmana

Dissabte: 2h9m/39.45km de BTT. Amb poca empenta al principi i molt bones sensacions durant la resta de la pedalada. Darrerament estic fent el mateix recorregut, haurem de rescatar camins.

Diumenge: De bon matí poques ganes de sortir a córrer la Cursa del Corte Ingés, em sentia cruixit de la pedalada d'ahir. He quedat amb el Josep que s'ha adormit però ha arribat a temps malgrat no ha esmorzat. Passat el primer o segón km m'he sentit millor, amb ganes de córrer, i encara més en acabar. Val a dir que amb el poc que surto a córrer darrerament i afegint que mai ho faig per asfalt no he anat pas malament, però tampoc per llençar cohets. Al final han sortit els 11km per el preu de 60min, tot i que cronometrar-se en curses multitudinàries és més que difícil.

Volia agafar la bicicleta aquesta tarda però tot i que ha deixat de plovisquejar prefereixo descansar i un altre dia serà.

16/5/08

Entrenament


Avui entrenament per Collserola. Hem sortit a córrer per els corriols de sempre amb el Josep i l'Oriol. No ha sigut un entrenament 100% seriós com els d'abans però algo és algo. Màxim 40 minutets. Millors sensacions que el darrer cop.

De cara a Carros de Foc Sky Runner estem pendents del Refugi de Restanca. Espero que encara estigui lliure. És el millor refugi per començar. Si tot va bé aquest any serem quatre els que ens apuntem: Sergi, Pollo, Andrés i servidor.

Aquest cap de setmana caurà la sortideta de rigor de BTT i la TREK arribarà als 5.000km, en dos anyets quasi clavats que la tinc. Per alguns no és molt però no està malament.

Diumenge cursa del Corteinglés, per fer algo.

12/5/08

Entrenaments i novetats

Diumenge: 2h8m/39.4km de BTT en solitari. Al principi anava molt fluix però passats els primers km bon ritme i amb ganes. Caiguda sense conseqüències per abusar del fre de davant en mullat, aaaix!

Dilluns: 2h46m/46km de BTT amb el Pablo. M'ha costat de nou arrencar al principi i he hagut de posar més pebrots per seguir el ritme. Més endavant he tornat a flaquejar una mica però enseguida m'he recuperat. Veurem el Pablo ben aviat a les duatlons.

Com era d'esperar m'han proposat de tornar a intentar la Carros de Foc Sky Runner. Com ja se sap l'home és l'animal que ensepega dos cops amb la mateixa pedra... M'inscriuré i quan s'acosti el dia ja veurem que passa.

Preparatius la nit abans al Refugi Josep Ma. Blanc

El Sergi pensatiu minuts abans de sortir

Sergi i Sergio

10/5/08

A l'espera...

Ja era hora que la pluja ens visités tot i que la bicicleta s'hagi de quedar a casa. Tot no es pot tenir.

Tinc ganes de fer en BTT la ruta Ribes de Freser - Vic, algú s'apunta? No tinc cap data fixada, el cap de setmana vinent...

4/5/08

"Quien mucho abarca..." poc a poc i bona lletra!

Bé, aquests dies de pont he reenganxat la marxa. Cada dia he sortit a entrenar i malgrat tinc les cames trinxades la cosa no ha anat pas malament. Això sí començarem a borrar propòsits de la llista, bàsicament els més propers, és a dir, Cursa de l'Alba i Duatló de Vilallonga de Ter. Val més poc i bé.

Cursa de l'Alba 2007

- Dijous: 50km BTT per Collserola amb el Pablo que malgrat fer mesos que no agafa la bicicleta està més que en forma.
- Divendres: 39km BTT per Collserola en solitari.
- Dissabte: 38km BTT per Collserola en solitari.
- Diumenge: Córrer des del Velòdrom fins Turó de Valldaura i Turó del Maltall de Magarola amb el Sergi Solà. Vaja, el recorregut de sempre. Mai he sabut quants km fem però tan és. El peu s'ha comportat però millor progressar mica en mica.

Ara a descansar una mica i continuar amb un ritme marcat però més calmat.

Keep in touch!